20Minūtes
3Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
Porcijas: 4
6 gab.olas auksts ūdens ledus
Pagatavošana
1
Uzkarsē karstā gaisa katlu līdz 130–135 grādiem. Kad katls karsts, ieliec groziņā 4–6 olas un ievieto atpakaļ katlā.
2
Cieti "novārītas" olas gatavo 15 minūtes. Olas ar nedaudz mīkstu dzeltenumu gatavo 13 minūtes. Mīksti "vārītām" olām būs gana ar 8–10 minūtēm, ieteikts vietnē "Southern Living".
3
Kamēr olas gatavojas, lielā bļodā lej aukstu ūdeni, pievieno ledu.
4
Kad olas gatavas, izņem karstā gaisa katla groziņu, bet olas pārliec ledus aukstajā ūdenī, ļaujot tām atdzist.
5
Pēc tam olas noslauki, nolobi čaumalu un ēd.
Lūk, kā tas izskatās video pamācībā:
BrokastisLaunagsĀtri pagatavojami ēdieniŪdensviegliLedusDienas padomsAir-fryer jeb karstā gaisa katls
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit