40Minūtes
8Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
Porcijas: 5
600 gdažādas ogas (zemenes, mellenes u.c.)1 iepakojums dāmu pirkstiņi200 mlbezalkoholisks dzirkstošais dzēriens1 saujapiparmētras200 mlogu mērce400 mlsaldais krējums500 gmaskarpone160 gcukurs
Pagatavošana
1
Sagriež mazākos gabaliņos ogas. Saputo visas krēmam paredzētās sastāvdaļas – saldo krējumu, krēmsieru un cukuru.
2
Kārto kūku: apakšā lej nedaudz ogu mērces, virsū kārto cepumus, kas dažas sekundes izmērcēti dzirkstošajā dzērienā. Ieber ogas, ielej nedaudz ogu mērces un kārto kūkas otro stāvu. Kūkas kārtas var gatavot, cik vēlas, – tas atkarīgs no trauka dziļuma.
3
Dekorē ar svaigām ogām un piparmētru. Var ēst uzreiz vai glabāt ledusskapī (ne ilgāk par trim dienām).
Lai labi garšo!
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit