25Minūtes
6Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
Porcijas: 4
4 šķēlesbaltmaize vai kliju maize sviests180 gbiezpiens1 gab.ola1 ĒKķimenes pēc garšassāls
Pagatavošana
1
Uzkarsē cepeškrāsni līdz 200 grādiem režīmā bez ventilatora.
2
Maizes šķēlēm uzsmērē sviestu plānā kārtā. Tas cepšanas laikā izkusīs un padarīs maizīšu apakšu kraukšķīgu un zeltainu.
3
Bļodā ieliec biezpienu, piesit olu, pieber ķimenes un sāli un visu rūpīgi samaisi.
4
Biezpiena masu liec virsū maizes šķēlēm un vienmērīgi izlīdzini.
5
Maizītes izkārto uz cepešplāts, kas izklāta ar cepampapīru, liec cepeškrāsnī un cep 12–15 minūtes, līdz tās zeltainas.
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit