30Minūtes
6Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
Porcijas: 4
50 gBrazīlijas rieksti400 gpilngraudu auzu pārslas50 gķirbju sēklas50 gsaulespuķu sēklas100 gžāvētas dzērvenes6 gab.dateles
Pagatavošana
1
Brazīlijas riekstus nedaudz sasmalcini, liec uz cepamā papīra un samaisi ar auzu pārslām, ķirbju un saulespuķu sēklām. Iegūto masu liec grauzdēties cepeškrāsnī 180–200 grādu temperatūrā, apmaisot ik pa 5 minūtēm. To atkārto vismaz 3 reizes.
2
Pēc aptuveni 15 minūtēm izņem masu no cepeškrāsns un atdzesē.
3
Dateles sagriez smalkākos gabaliņos, kopā ar dzērvenēm pievieno masai.
Pasniedz ar jogurtu bez piedevām, augu jogurtu vai augu dzērieniem, kā arī saldējumu karstākās dienās, ja tīk.
Lai labi garšo!
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit