Sastāvdaļas
Pagatavošana
Apaļā veidnē ievieto tortiljas loksni, lai maliņas būtu aptuveni 2 cm augstas. Tam noderēs diametrā lielāka tortilja.
Šampinjonus smalki sakapā, ja tie izmērā lieli. Saber virs tortiljas. Ķirštomātus pārgriež uz pusēm, izkārto virs sēnēm.
Papriku sakapā kubiņos, pieber pārējām sastāvdaļām.
Pētersīļus sakapā un pārber dārzeņiem. Visu pārkaisa ar sāli, pipariem.
Traukā iešķeļ olas, pielej pienu, pieber sāli, piparus un sakuļ.
Olas pārlej pildījumam tortiljā. Visu pārber ar sarīvētu sieru (te derēs jebkurš, kas labi kūst).
Veidni liek cepeškrāsnī, kas uzkarsēta līdz 160 grādiem un cep 25–30 minūtes.
Lai labi garšo!
Padoms: kā redzams foto, ja apaļā veidne tortiljas loksnei izrādās par lielu, to "sašaurināt" var ar folijas palīdzību. Garu folijas loksni saritina un izliek visapkārt veidnei.