Foto: Publicitātes attēli
"Šie snikerīši gan garšo, gan izskatās teicami! Būtiski tas, ka arī to gatavošana nav sarežģīta vai laikietilpīga. Recepte noteikti iedzīvosies mūsu ģimenes recepšu grāmatā," komentē "Rimi Bērniem" eksperte Lība Smildziņa, piebilstot, ka bērni noteikti priecātos, ja šādus batoniņus viņiem ieliktu pusdienu kastītē līdzi uz skolu saldajam ēdienam. Tie būs pareizā izvēle arī svētku galdam!
30Minūtes
6Sastāvdaļas
vidēji

Sastāvdaļas

180 gcepumi “Selga”120 gsviests40 mlpiens200 gkonfektes “Gotiņa”2 saujassāļie zemesrieksti200 gpiena šokolāde

Sagatavošana

1

Izkausē 80 gramus sviesta.

2

Cepumiem pievieno kausēto sviestu un smalki samaļ.

3

Masu liek formā, nopresē, atdzesē.

4

Katliņā izkausē konfektes "Gotiņa", klāt lejot pienu.

5

Konfekšu masai pievieno zemesriekstus un samaisa.

6

Riekstu masu lej virs cepumiem, atstāj dzesēties.

7

Izkausē piena šokolādi, kam pievienoti 40 grami sviesta. Lej pāri zemesriekstu masai.

8

Atdzesētu kārtojumu sagriež batoniņos.

Seko "Delfi" arī vai vai Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!