![](https://images.delfi.lv/media-api-image-cropper/v1/bbda3d40-06a0-11ee-bd1e-4fcdddb92056.jpg?w=576&h=313)
30Minūtes
6Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
180 gcepumi “Selga”120 gsviests40 mlpiens200 gkonfektes “Gotiņa”2 saujassāļie zemesrieksti200 gpiena šokolāde
Sagatavošana
1
Izkausē 80 gramus sviesta.
2
Cepumiem pievieno kausēto sviestu un smalki samaļ.
3
Masu liek formā, nopresē, atdzesē.
4
Katliņā izkausē konfektes "Gotiņa", klāt lejot pienu.
5
Konfekšu masai pievieno zemesriekstus un samaisa.
6
Riekstu masu lej virs cepumiem, atstāj dzesēties.
7
Izkausē piena šokolādi, kam pievienoti 40 grami sviesta. Lej pāri zemesriekstu masai.
8
Atdzesētu kārtojumu sagriež batoniņos.
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit