30Minūtes
6Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
180 gcepumi “Selga”120 gsviests40 mlpiens200 gkonfektes “Gotiņa”2 saujassāļie zemesrieksti200 gpiena šokolāde
Pagatavošana
1
Izkausē 80 gramus sviesta.
2
Cepumiem pievieno kausēto sviestu un smalki samaļ.
3
Masu liek formā, nopresē, atdzesē.
4
Katliņā izkausē konfektes "Gotiņa", klāt lejot pienu.
5
Konfekšu masai pievieno zemesriekstus un samaisa.
6
Riekstu masu lej virs cepumiem, atstāj dzesēties.
7
Izkausē piena šokolādi, kam pievienoti 40 grami sviesta. Lej pāri zemesriekstu masai.
8
Atdzesētu kārtojumu sagriež batoniņos.
9
::!recepte::
Lai izdodas!
BrokastisReceptes ceļojumiemPiensZemesriekstiŠokolāde un konfektesCepumiPiena šokolādeKo pagatavot skolēnu brīvlaikāKonfektes
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit