20Minūtes
7Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
tostermaize tomātu mērce rīvēts siers salami ķirštomāti picas garšviela oregano
Pagatavošana
1
Šīs maltītes pagatavošanai izmanto tradicionālo baltmaizes tostermaizi, ko nosmērē ar tomātu mērci vai tomātu pastu. Bet, ja tev pica labāk garšo ar majonēzi vai ķiploku mērci, tad tostermaizi apsmērē ar to.
2
Pa virsu mērcei ber kaudzi ar rīvēto sieru (Čederas siers – lieliska izvēle!).
3
Tad kārto salami šķēlītes (uz katras tostermaizes 3-4 salami šķēles).
4
Ja garšo, pievieno uz pusēm pārgrieztus ķirštomātiņus.
5
Visam pāri pārber picas garšvielu un oregano.
6
Sagatavotās karstmaizes kārto uz cepešpannas, kas izklāta ar cepampapīru, liek 180 grādu uzkarsētā krāsnī un cep aptuveni 15 minūtes.
7
Pasniedz karstas!
Lai labi garšo!
Receptes ceļojumiemGaršvielas un garšaugiMaizeSalamiTomātu mērcePicas un karstmaizesPicas receptePicas pamatnes veidi
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit