25Minūtes
5Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
Porcijas: 4
3 gab.kukurūzas vālītes150 gķirštomāti1 gab.gatavs, stingrs avokado3 ĒKpesto pēc garšassāls, pipari
Pagatavošana
1
Ja izmanto svaigas kukurūzas vālītes, tad tās nepieciešams uzvārīt. Liec kukurūzu verdošā ūdenī un vāri, līdz tā kļuvusi mīksta (apmēram piecas minūtes). Nedaudz atdzesē. (Mēs šo soli izlaidām, jo ledusskapī atradās jau vārīta kukurūza, ko, vakuumā iepakotu, var atrast lielveikalos dārzeņu nodaļā).
2
Ar asu nazi nogriež graudus no serdes un ber salātu traukā.
3
Pievieno uz pusēm pārgrieztus ķirštomātus, kubiņos sagrieztu avokado.
4
Pārkaisa ar sāli un pipariem pēc garšas, pievieno pesto un visu samaisa.
Lai labi garšo!
BrokastisPiknika ēdienu receptesĒdieni veģetāriešiemĒdieni dzimšanas un vārda dienas ballīteiAvokadoKukurūzaPestoĶirštomātiDārzeņu salātiViegla vasaras maltīte
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit