40Minūtes
7Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
Porcijas: 4
800 gjaunie kartupeļi150 grukola200 gķirštomāti mazās mocarella bumbiņas eļļa pēc garšasgaršaugi, sāls, pipari100 gpesto
Pagatavošana
1
Kartupeļus nomazgā, nosusina un sagriež daiviņās. Pārlej ar eļļu un pārkaisa ar sāli un garšvielām pēc izvēles – Vidusjūras garšaugu maisījums būs izcili piemērots! Visu samaisa, lai garšv
2
Liek kartupeļus cepties – cepeškrāsnī vai karstā gaisa katlā ("Air fryer").
3
Tikmēr sagatavo pārējās salātu sastāvdaļas – lielā traukā ber rukolu, pievieno uz pusēm sagrieztus ķirštomātus, mocarellas sieru (mazās mocarellas bumbiņas, protams, izskatās ļoti dekoratīvi, bet tikpat labi garšos arī kumosa izmēros sagrieztas lielās mocarellas bumbas).
4
Kad kartupeļi izcepušies, tos pievieno salātu traukā, pārlej ar pesto, samaisa un pasniedz.
Lai labi garšo!
PusdienasVakariņasĀtri pagatavojami ēdieniRomantiskas vakariņasCepeškrāsnsPasniegt tūlīt pēc pagatavošanasEļļaKartupeļiPestoĶirštomātiKartupeļu ēdieniviegliIkdienas maltīteiViegla vasaras maltīteKartupeļu salātiRukolaAir-fryer jeb karstā gaisa katls
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit