Cepumi ar šokolādes garšu, smalkais biezpiens, aveņu ievārījums, marmelādes konfektes un vēl dažas sastāvdaļas – viss, kas nepieciešams ideālajai vasaras cepumu kūkai! Recepti iesaka kūku meistare Daina Birzleja.
Sastāvdaļas
Pagatavošana
Kārto cepumus, liekot 12 vienā kārtā.
Pa virsu cepumu kārtai klāj aveņu ievārījumu.
Saldo krējumu kopā ar cukuru puto, bet ne līdz galam, pievieno smalko biezpienu un turpina putot, līdz masa sabiezē.
Tad uz ievārījuma sedziņas klāj biezpiena masu.
Tad atkal cepumu kārtu, ievārījumu un atkal biezpiena masu.
Trešajā kārtā tikai biezpiena masu un sīki sagrieztu marmelādi. Visu noslēdz ar cepumiem.
Liek ledusskapī uz pāris stundām.
Glazūrai 100 gramus saldā krējuma uzkarsē un pievieno tumšo šokolādi, lai izkūst, samaisa un pārklāj gatavo kūku.
Dekorē ar ogām.
Lai izdodas!