30Minūtes
11Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
9 ĒKmilti2 gab.olas5 ĒKskābais krējums5 ĒKmajonēze0.5 TKcepamais pulveris PICAS VIRSKĀRTAI: kečups rīvētais siers vārīta piena desa marinēti gurķi picas garšviela
Pagatavošana
1
Lielā bļodā sajauc kopā visas picas mīklas sastāvdaļas: 5 ēdamkarotes majonēzes, 5 ēdamkarotes skābā (15%) krējuma, deviņas ēdamkarotes miltu, divas olas, tējkaroti ar cepamā pulvera un mazliet sāls. Samaisa kopā, lai izveidojas vienmērīga mīklas masa.
2
Masu lej uz cepamā papīra, kas izklāts uz cepamās pannas. Šai picai nebūs ierastā apļveida forma, bet gan taisnstūrveida.
3
Mīklu noklāj ar tomātu mērci, tam pa virsu ber kaudzi ar rīvēto sieru.
4
Nu vaļa iztēlei – katrs pats izvēlas, ko uz savas picas likt! Šajā gadījumā puse no picas bija ar sagrieztu vārīto piena desu un skābajiem gurķiem, bet otra puse palika neskarta, atstājot tikai kečupu ar rīvēto sieru.
5
Picu pārkaisa ar picas garšvielu.
6
Cep 190 grādos 15 minūtes.
Lai labi garšo!
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit