60Minūtes
11Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
1 kgcūkgaļas ribiņas8 gab.kartupeļi3 gab.burkāni2 gab.sīpoli4 gab.paprikas1 gab.ķiploks150 gtomātu pasta1 TKtimiāns100 mlolīveļļa pēc garšassāls pēc garšaspipari
Pagatavošana
1
Uzkarsētā čuguna katlā vai pīlē eļļā apcep cūkgaļas ribiņas (sadalītas pa vienai ribiņai).
2
Nākamais solis: nomizo to, kas mizojams, sagriež to, kas sagriežams.
3
Pievieno kubiņos sagrieztus burkānus.
4
Kad apcepušies, pievieno tāda paša lieluma kubiņos sagrieztu papriku, sīpolus un kartupeļus (ja garšo, var arī pievienot šampinjonus).
5
Visas sastāvdaļas apcep lielā karstumā.
6
Pievieno tomātu pastu, rupji sakapātus ķiplokus un timiānu.
7
Pacep visu un uz aci pievieno sāli un piparus.
8
Pāri lej ūdeni tā, lai tas būtu nedaudz virs apceptajiem produktiem.
9
Katla saturu vāra, līdz gaļa kļuvusi mīksta.
Pirms pasniegšanas pāri pārber sakāpātus zaļumus (piemēram, pētersīļus). Pasniedz ar krējumu un rudzu maizi.
Ēd ar gardu muti!
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit