Foto: DELFI
Neierastie jūras mošķi mīdijas - ko ar tiem darīt, kā ēst? Viens no variantiem ir gardie, ātri pagatavojamie mīdiju salāti, kuru sastāvdaļas ir viegli atrodamas ikviena lielveikala plauktā. Nedaudz eksotikas no ierastiem produktiem.
15Minūtes
8Sastāvdaļas
vidēji

Sastāvdaļas

Porcijas: 2
1 gab.burciņa mīdiju sālījumā gab.Ķīnas kāposts (tikai mīkstā lapu daļa)1 gab.vidēja izmēra gurķis2 gab.vārītas olas1 ĒKskābais krējums1 ĒKmajonēze pēc garšassāls, pipari pēc garšasdilles, lociņi

Pagatavošana

1

Ķīnas kāposta mīksto daļu ļoti plāni sagriež (uz šo mīdiju daudzumu ir jābūt apmēram krietnai riekšavai kāpostu), gurķi griež tāpat - ļoti plānās ceturtdaļripās, olas sasmalcina.

2

Liek klāt mīdijas, kurām noliets šķidrums, pievieno smalki sakapātas dilles un lociņus, nedaudz maltu melno piparu, sāli, krējumu un majonēzi.

3

Samaisa. Gatavs!

Lai labi garšo!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!