15Minūtes
8Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
Porcijas: 2
1 gab.burciņa mīdiju sālījumā gab.Ķīnas kāposts (tikai mīkstā lapu daļa)1 gab.vidēja izmēra gurķis2 gab.vārītas olas1 ĒKskābais krējums1 ĒKmajonēze pēc garšassāls, pipari pēc garšasdilles, lociņi
Pagatavošana
1
Ķīnas kāposta mīksto daļu ļoti plāni sagriež (uz šo mīdiju daudzumu ir jābūt apmēram krietnai riekšavai kāpostu), gurķi griež tāpat - ļoti plānās ceturtdaļripās, olas sasmalcina.
2
Liek klāt mīdijas, kurām noliets šķidrums, pievieno smalki sakapātas dilles un lociņus, nedaudz maltu melno piparu, sāli, krējumu un majonēzi.
3
Samaisa. Gatavs!
Lai labi garšo!
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit