Fоtо: DELFI
Mazliet citāda lečo recepte, kura patiks tiem, kas mīl pikantāku un stiprāku ēdienu ar Dienvidjūras piesitienu. Viegli un ātri pagatavojams, reizē sātīgs un ne pārāk smags ēdiens, kurš ēdams gan atsevišķi, gan kā piedeva rīsiem, makaroniem vai kartupeļiem. Sildošs, bet neuzbāzīgs.
60recipe.minutes
9recipe.ingredients
vidēji

recipe.ingredients

recipe.portions: 4
350 gpikantā čorizo desa350 gsarkanie sīpoli500 gsarkanā paprika500 gblendēti tomāti (svaigi vai konservēti)6 gab.ķiploka daiviņas1 TKmalta saldā paprika1 TKkaltēts baziliks1 TKkaltēts oregano1 ĒKvīnogu etiķis

recipe.preparation

1

Čorizo desai novelk ādu un sagriež apmēram 5 cm garos, pabiezos salmiņos. Cep uz lielas uguns, kamēr desa kārtīgi apcepusies. Pievieno sasmalcinātu ķiploku un salmiņos sagrieztu sarkano sīpolu, apcep, līdz sīpols ir aprāvies un kļuvis nedaudz mīksts. Tad pievieno salmiņos sagrieztu papriku un turpina cept.

2

Pievieno malto papriku, baziliku un oregano. Ja tiek izmantoti svaigi nevis kaltēti garšaugi, tos pievieno tad, kad lečo jau ir gatavs!

3

Pielej etiķi, visu samaisa. Lēnām pievieno blendētus tomātus, liekot klāt pa daļām un iemaisot. Kad visi tomāti pievienoti, pagaida, kamēr maisījums uzmet burbuļus, samazina karstumu uz mazu, uzliek pannai vāku un sutina apmēram 20 minūtes, ik pa laikam (bet ne bieži) apmaisot.

4

Ja nepieciešams, pievieno sāli.

Lai labi garšo!

Читайте нас там, где удобно: Facebook Telegram Instagram !