40Minūtes
3Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
kartupeļi eļļa čipsu garšviela
Pagatavošana
1
Sagriež kartupeļus biezās šķēlēs. Izmantojot koka irbulīšus kā ierobežotāju, vienu šķēles pusi iegriež taisnās šķēlītēs, otru pusi – slīpās.
2
Kartupeļus iemet verdošā sālsūdenī uz 5 minūtēm. Tikmēr olīveļļu sajauc ar "Ādažu čipsu" garšvielu un ar otiņu rūpīgi pārsmērē kartupeļus.
3
Liek uz cepamā papīra un cep krāsnī, kamēr zeltaini brūni. Gatavo uzreiz lielāku daudzumu, lai pacienātu arī draugus un mīļos!
Lai labi garšo!
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit