Anna Panna
Uzkodu ballītē nekad nevar būt par daudz, un, jo dažādākas un neparastākas, jo labāk. Viens no veidiem, kā dažādot gan našķi ballītei, gan padarīt interesantāku mājas kino vakaru – pagatavot kādu uzkodu, izmantojot "Ādažu čipsu" garšvielas, kā to iesaka ēdienu blogere Anna Panna.
40Minūtes
3Sastāvdaļas
vidēji

Sastāvdaļas

kartupeļi eļļa čipsu garšviela

Pagatavošana

1

Sagriež kartupeļus biezās šķēlēs. Izmantojot koka irbulīšus kā ierobežotāju, vienu šķēles pusi iegriež taisnās šķēlītēs, otru pusi – slīpās.

2

Kartupeļus iemet verdošā sālsūdenī uz 5 minūtēm. Tikmēr olīveļļu sajauc ar "Ādažu čipsu" garšvielu un ar otiņu rūpīgi pārsmērē kartupeļus.

3

Liek uz cepamā papīra un cep krāsnī, kamēr zeltaini brūni. Gatavo uzreiz lielāku daudzumu, lai pacienātu arī draugus un mīļos!

Lai labi garšo!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!