20Minūtes
5Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
makaroni piens Čedaras siers sviests Ādažu čipsu garšviela
Pagatavošana
1
No sākuma novāra makaronus.
2
Atsevišķā katliņā vai pannā gatavo mērci – silda pienu, pievieno nedaudz sviesta un Čedaras sieru (plāksnītēs kausēto un rīvētu parasto).
3
Maisa, līdz siers izkūst. Mērcei pievieno 1 iepakojumu "Ādažu čipsu" siera garšvielas, tas dos ne tikai ekstra sierīgu garšu, bet arī krāsu, tad mērcei pievieno uzvārītos makaronus un kārtīgi samaisa.
4
Pasniedz ar kraukšķīgiem bekona gabaliņiem.
PusdienasVakariņasĀtri pagatavojami ēdieniVārīšanaPasniegt tūlīt pēc pagatavošanasMakaroniPiensSviestsMakaronu ēdieniviegliIkdienas maltīteiASV nacionālā virtuveČedaras siers
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit