Sastāvdaļas
Pagatavošana
Sagatavo sastāvdaļas: sīpolus nomizo, sagriež pabiezās ripiņās vai salmiņos (glītāk, ja visas sastāvdaļas ir vienādā lieluma. Šajā gadījumā – pamanāmas un palielos gabalos sagrieztas). Nomizo burkānu un sarīvē salmiņos, to pašu izdara ar papriku.
Katliņā, kurā gatavosi zupu, nelielā eļļas daudzumā apcep visas sastāvdaļas – sīpolu, burkānus, vistas gaļu (kumosa lieluma), papriku un, ja vēlies, zaļās pupiņas, kukurūzu un šampinjonus.
Katla saturam pievieno vistas buljonu un dažādus zaļumus.
Visu uzvāra.
Kad uzvārījies, pievieno stikla nūdeles, zaļo kariju un kokosriekstu pienu.
Kad viss šķietami gatavs, izslēdz pīti un ļauj zupas garšām savilkties aptuveni 15 minūtes.
Tā ir pavisam vienkāršā versija, ja gribas šikāk, pievieno bambusa dzinumus, pakčoju, sēnes un citus gardumus.