25Minūtes
9Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
100 gsvaigas salātlapas3 gab.Mazpulcēnu krāsainās bietes100 gpekanrieksti150 gmīksts kazas siers1 gab.citrona sula un miziņa3 ĒKolīveļļa1 TKmedus pēc garšassāls pēc garšaspipari
Pagatavošana
1
Bietes nomizo un sagriež plānās šķēlītes. Iemarinē, aplejot ar citronu sulu, pievienojot citronu miziņas, olīveļļu, medu, sāli un piparus.
2
Atstāj uz 30 minūtēm garšām savilkties.
3
Apgrauzdē pekanriekstus uz karstas un sausas pannas.
4
Šķīvī kārto salātlapas, biešu šķēles, kazas sieru un riekstus. Visu pārlej ar biešu marinādi un pasniedz.
5
::!recepte::
Lai labi garšo!
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit