20Minūtes
10Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
vistas fileja vistas filejas garšviela sarkanā paprika sarkanais sīpols pilngraudu tortilja tomātu pasta majonēze rīvets siers rukola redīsu mikrosalāti
Pagatavošana
1
Vistas fileju sagriež kumosa lieluma gabaliņos un apcep pannā. Papildina ar savām mīļākajām garšvielām.
2
Sarkano papriku sagriež kubiņos un sarkano sīpolu ripiņās.
3
Uz pilngraudu tortiljas liek tomātu pastu, mazu mazītiņu (jo taču veselīgā pica!) pikucīti majonēzes. Abas mērcītes samaisa uz tortiljas pankūkas kopā un vienmērīgi izlīdzina.
4
Uz tortiljas virsū liek apcepto vistu, svaigo papriku, sīpolus un sarīvēto sieru.
5
Liek cepeškrāsnī cepties 180 grādos uz piecām līdz septiņām minūtēm jeb līdz mirklim, kad siers ir izkusis.
6
Pirms pasniegšanas pa virsu ber rukolu vai redīsu mikrosalātus.
Lai labi garšo!
PaprikaSarkanie sīpoliSiersTomātu pastaVistas filejaPicas un karstmaizesMajonēzePicas mīklaRukolaPicas receptePicas pamatnes veidi
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit