40Minūtes
9Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
frī cūkgaļas gabals bekons sarkanais sīpols lociņi kausētā siera plāksnes marinēts gurķis bbq mērce saldais krējums
Pagatavošana
1
Gatavojam plucināto gaļu! Ar garšvielām samarinē cūkgaļas gabalu. Tad to tin folijā un liek cepties cepeškrāsnī uz 140 grādiem 1,5-2 stundas.
2
Kad gaļa izcepusies, to ar dakšiņu saplucina. Tad plucināto gaļu samaisa ar bārbekjū mērci.
3
Liek cepties frī.
4
Gatavojam siera mērci! Lej katliņā saldo krējumu un pievieno kausētā siera plāksnītes, papildina ar garšvielām. Maisa, kamēr sanāk viendabīga masa.
5
Sacep bekonu!
6
Sagriež sīpolu, lociņus, iepriekš apcepto bekonu un marinētus gurķus sev vēlamās formās.
7
Ņem trauciņu un kārto: frī, siera mērce, plucinātā gaļa, marinēti gurķi, BBQ mērce, bekons, sīpoli un lociņi.
Lai labi garšo!
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit