15Minūtes
10Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
200 gsiers200 gskābais krējums3 glāzesmilti200 gsviests1 etiķis (deserta karote)1 TKsāls1 ĒKūdens1 TKsoda1 TKcukurs ķimenes
Pagatavošana
1
Sarīvē sieru un izkausē sviestu.
2
Ber sieru karstajā sviestā. Samaisa!
3
Kad atdziest, liek klāt skābo krējumu, kurā iemaisīta soda, etiķis, sāls un cukurs.
4
Tad lej klāt ūdeni un pieliek miltus.
5
Beigās pievieno ķimenes.
6
Visu samīca.
7
Veido mazas bumbiņas un cep vafeļpannā.
Lai izdodas!
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit