30Minūtes
7Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
500 gbiezpiens3 gab.olas1 glāzecukurs vaniļas cukurs2 glāzesmilti1 TKcepamais pulveris eļļa
Pagatavošana
1
Bļodā liek biezpienu, tam pievieno cukuru (cukura daudzums tāds, cik nu pats saldu vēlas. Receptes autorei garšo saldas biezpiena bumbiņas, tāpēc pievieno gandrīz veselu glāzi), vaniļas cukuru un trīs olas.
2
Maisa vai ar rokām mīca, lai nav kunkuļi no biezpiena.
3
Pievieno miltus un cepamo pulveri.
4
Katliņā ielej eļļu (rapšu vai saulespuķu) un uzkarsē.
5
Ar mitrām rokām no mīklas veido bumbiņas un cep sakarsētā eļļā uz vidējas uguns, līdz tās kļuvušas zeltaini brūnas.
6
Pārkaisa ar pūdercukuru.
Lai gardi!
BrokastisĒdieni dzimšanas un vārda dienas ballīteiBiezpiensCepamais pulverisCukursEļļaMiltiOlasCiti saldēdieniCepumiVaniļas cukursFritēšana
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit