30Minūtes
7Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
3 gab.paciņas klasiskie Selgas cepumi4 gab.iepakojumi saldais biezpiens200 mlsaldais krējums krāsainā marmelāde rozīnes ievārījums piens (cepumu mērcēšanai)
Pagatavošana
1
Saputo saldo krējumu, sajauc ar saldo biezpienu, piejauc rozīnes un marmelādi.
2
Veido torti: klāj kārtu cepumu, ko iemērc pienā.
3
Virsū uzziež ievārījumu.
4
Klāj nākamo cepumu kārtu, klāj virsū biezpiena krēmu, cepumus, krēmu.
5
Rotā, kā patīk! Liek ledusskapī, lai savelkas (vislabāk līdz nākamajai dienai).
Lai izdodas!
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit