Sastāvdaļas
Pagatavošana
Pagatavojam burgerkotletes: sīki sakapā sīpolu, pievieno pie liellopa maltās gaļas, papildinot ar ķiploku, sāli un pipariem. Kārtīgi visu samīca!
Uz pannas liek lielu gaļas bumbu, ar kādu palīglīdzekli (piemēram, metāla lāpstiņu) to saplacina lielas kotletes izmērā – tā, lai sanāk pēc iespējas plakanāka.
Kotletes cep uz pannas, kamēr gatavas.
Pa virsu tām liek siera šķēli, pannai uzliek vāku, lai siers labāk izkustu.
Tikmēr citā uzkarsētā pannā liek sviestu un apcep burgermaizītes, lai tās apbrūninās/apgrauzdējas.
Pagatavo vienu no galvenajām šī burgera sastāvdaļām: bļodiņā sajauc "Spilva" gurķu-sinepju salātus ar majonēzi.
Tad kārto burgeru pašu: liek mērcīti (piemēram, kečupu, majonēzi), salātlapas, tomātu, karamelizētus sīpolus, pa virsu tam iepriekš pagatavoto gurķu-sinepju salātu mērcīti un gatavo kotleti ar sieru. Visu noslēdz ar otru burgermaizīti.
Lai izdodas!