Atceries – ar sastāvdaļu daudzumu vari variēt pēc savas gaumes. Ja salātus nevēlies treknus, liec klāt mazāk siera un izvēlies liesāku krējumu vai tā vietā izmanto bezpiedevu jogurtu.
20Minūtes
9Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
Porcijas: 6
2 kārbas konservēti zaļie zirnīši "Bonduelle"220 gČedaras siers1 gab.sarkanā paprika1 saujapētersīļi120 gskābais krējums ĒKcitrona sula1.5 TKsaldās paprikas pulveris pēc garšassāls pēc garšassvaigi malti melnie pipari
Pagatavošana
1
Čedaras sieru sarīvē uz rupjās rīves un ieber bļodā. Zirnīšus nokāš no liekā šķidruma un pievieno sieram.
2
Papriku sagriež smalkos kubiņos, kas nedaudz lielāki izmērā par zirnīšiem. Pievieno pārējām sastāvdaļām.
3
Smalki sakapā pētersīļus un ber bļodā. Ja labāk tīk dilles vai citi zaļumi, droši izmanto tos!
4
Sajauc mērcīti – atsevišķā traukā liek krējumu, pieber saldās paprikas pulveri, sāli, svaigi maltus piparus un citrona sulu. Kārtīgi samaisa, lai mērcīte labi sajauktos.
5
Pārlej salātiem mērci un samaisa, lai sastāvdaļas labi sajaucas.
Lai labi garšo!
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit