90Minūtes
10Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
500 gvistas stilba maltā gaļa300 galņa karbonāde1 gab.mazs sīpols2 gab.lielas ķīnas kāposta lapas100 gkausētais siers3 gab.daiviņas ķiploka1 ĒKgaršvielu maisījums vistas gaļai2 ĒKkūpināta paprika sāls malti melnie pipari
Pagatavošana
1
Aņņa gaļai izdara iegriezumu kā grāmatai un ar gaļas āmurīti izdauza to plānu.
2
Sīpolu sarīvē, kāpostu smalki sagriež.
3
Ķiploku pierīvē uz smalkās rīves.
4
Apvieno sīpolu, kāpostu, sieru, ķiploku, garšvielu maisījumu maltajai gaļai, melnos piparus un sāli.
5
Aļņa gaļu apkaisa no abām pusēm ar paprikas pulveri un sāli.
6
Liek malto gaļu uz karbonādes un cieši sarullē.
7
Tad labi ietin pārtikas plēvē, lai sula vārot neiztek ārā.
8
Liek vārīties uz paša mazākā karstuma vienu stundu.
9
Izņem no katla un liek ledusskapī plēvē atdzesēties.
Var arī ēst karstu ar piedevām un salātiem. Uz sviestmaizes arī ir ļoti garšīga.
Labu apetīti!
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit