60Minūtes
8Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
Porcijas: 4
10 gab.cieti novārītas, atdzesētas olas0.5 TKsāls350 mlbiešu sula1.5 TKsinepes100 ggrieķu jogurts1 TKjebkuras iecienītas garšvielas (Provansas, hmeli-suneli u.t.t.) pēc garšassāls, pipari redīsu asni vai citi mikrozaļumi rotāšanai
Pagatavošana
1
Nolobi olas, pārgriez uz pusēm, izņem olu dzeltenumus un pārliec tos atsevišķā trauciņā.
2
Nomazgā olas baltumu pusītes (tas ir būtiski to vienmērīgai nokrāsošanai).
3
Iemērcē olas baltumus biešu sulā, kam pievienots sāls, un atstāj uz vismaz 20 minūtēm (jo ilgāk olas tiks mērcētas, jo košāka būs krāsa).
4
Pagatavo pildījumu - saspaidi olu dzeltenumus un sajauc tos ar grieķu jogurtu, sāli, pipariem, garšvielām un sinepēm.
5
Izņem olas baltumus no biešu sulas, nosusini un sapildi ar pagatavoto dzeltenumu pildījumu. Rotā ar zaļumiem.
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit