20Minūtes
7Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
Porcijas: 1
1 gab.vārīta ola400 gsaldētas zaļās pupiņas30 gkarsti kūpināta cūkas pavēdere vai bekons0.5 gab.sīpols1 ĒKolīveļļa1 ĒKbalzāmetiķis pēc garšassvaigi pētersīļi, sāls, pipari
Pagatavošana
1
Uz pannas apcep nelielos gabaliņos sagrieztu kūpināto cūkas pavēderi, pēc tam šajā pašā pannā apcep zaļās pupiņas.
2
Olu griez lielos gabalos, kārtojot uz šķīvja kopā ar pupiņām un apcepto šķiņķi.
3
Mērcei sajauc olīveļļu un baltvīna etiķi, pēc garšas pievienojot sāli un piparus.
4
Pārlej mērci salātiem un pārkaisi ar smalki sagrieztiem pētersīļiem.
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit