Publicitātes foto
Vidusjūras virtuves iedvesmoti salāti, kas būs sātīgi, bet ne tik ļoti, lai pēc tiem uznāktu vēlme nosnausties. Derēs gan brīvdienu pusdienām, gan vakariņām. Recepti iesaka "Lidl" garšas eksperti.
20Minūtes
7Sastāvdaļas
vidēji

Sastāvdaļas

Porcijas: 1
1 gab.vārīta ola400 gsaldētas zaļās pupiņas30 gkarsti kūpināta cūkas pavēdere vai bekons0.5 gab.sīpols1 ĒKolīveļļa1 ĒKbalzāmetiķis pēc garšassvaigi pētersīļi, sāls, pipari

Pagatavošana

1

Uz pannas apcep nelielos gabaliņos sagrieztu kūpināto cūkas pavēderi, pēc tam šajā pašā pannā apcep zaļās pupiņas.

2

Olu griez lielos gabalos, kārtojot uz šķīvja kopā ar pupiņām un apcepto šķiņķi.

3

Mērcei sajauc olīveļļu un baltvīna etiķi, pēc garšas pievienojot sāli un piparus.

4

Pārlej mērci salātiem un pārkaisi ar smalki sagrieztiem pētersīļiem.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!