Tunča un olu bagete
Ātra, un viegli pagatavojama uzkoda, ko var paņemt līdzi pastaigai svaigā gaisā vai arī notiesāt pēc kārtīgas izstaigāšanās. Recepti iesaka "Lidl" garšas eksperti.
15Minūtes
8Sastāvdaļas
vidēji

Sastāvdaļas

Porcijas: 1
1 gab.vārīta ola0.5 gab.bagete2 ĒKsvaigais siers80 gtuncis savā sulā3 gab.melnās olīvas0.5 TKmaigas sinepes ķīnas kāposts1 gab.liels tomāts

Pagatavošana

1

Pārgriez bageti uz pusēm, maizes mīkstumam abās pusēs kārtīgi uzsmērē svaigo sieru un sinepes.

2

Uz vienas puses liec salātlapas, sagrieztas olīvas, tunci, ripiņās sagriezto olu un tomātu.

3

To visu nosedz ar bagetes otro pusi.

4

Gatavs ēšanai uzreiz vai vēlāk.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!