375Minūtes
7Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
Porcijas: 4
450 gkrēmsiers istabas temperatūrā135 gcukurs2 gab.olas200 ggrieķu jogurts40 gmedus1 TKvaniļas cukurs1 ĒKmilti
Pagatavošana
1
Sakarsē cepeškrāsni līdz 220-240 grādus karstumam. Ietauko un izklāj ar cepamo papīru kūkas veidni (16 cm mazākai kūkai, 22-24 cm, ja taisi divreiz lielāku kūku).
2
Sajauc (bet neputo) krēmsieru ar cukuru.
3
Pievieno olas un samaisi.
4
Pievieno grieķu jogurtu, medu, vaniļas ekstraktu, samaisi.
5
Pievieno kviešu miltus, atkal samaisi un lej formā.
6
Liec cepties uz 15 minūtēm, tad izslēdz cepeškrāsni un atstāj kūku tajā, līdz cepeškrāsns atdzesējas.
7
Novieto kūku ledusskapī uz vēl vismaz 6 - 10 stundām.
8
Pasniedz kopā ar grieķu jogurtu un medu.
Lai labi garšo!
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit