Viktorija Kožemjakina
Vasara jāgaida ar svaigumu un vieglumu, tāpēc dzērienu un vīnu veikala "AlkOutlet" eksperti iesaka recepti bezalkoholiskam, viegli pagatavojamam zemeņu mokteilim.
5Minūtes
8Sastāvdaļas
vidēji

Sastāvdaļas

Porcijas: 1
4 gab.zemenes1 TKmedus sula no ceturtdaļas citrona vai laima2 TKsāls miziņa no ceturtdaļas laima2 gab.smalki sakapātas piparmētru lapas atdzesēts bezalkoholiskais dzirkstošais vīns piparmētru lapas

Pagatavošana

1

Izrotā glāzes maliņās katru samitrini ar ūdeni un iemērc sāls, piparmētru un laima miziņu maisījumā.

2

Sagriez zemenes nelielos gabalos un liec glāzē.

3

Pievieno medu, citrona vai laima sulu un dažas piparmētru lapas.

4

Samaisi, nedaudz saspaidot zemeņu gabaliņus.

5

Pielej dzirkstošo vīnu un pasniedz.

Lai priecīga saules baudīšana!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!