5Minūtes
8Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
Porcijas: 1
4 gab.zemenes1 TKmedus sula no ceturtdaļas citrona vai laima2 TKsāls miziņa no ceturtdaļas laima2 gab.smalki sakapātas piparmētru lapas atdzesēts bezalkoholiskais dzirkstošais vīns piparmētru lapas
Pagatavošana
1
Izrotā glāzes maliņās – katru samitrini ar ūdeni un iemērc sāls, piparmētru un laima miziņu maisījumā.
2
Sagriez zemenes nelielos gabalos un liec glāzē.
3
Pievieno medu, citrona vai laima sulu un dažas piparmētru lapas.
4
Samaisi, nedaudz saspaidot zemeņu gabaliņus.
5
Pielej dzirkstošo vīnu un pasniedz.
Lai priecīga saules baudīšana!
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit