5Minūtes
7Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
Porcijas: 1
8 gab.piparmētru lapas2 TKcukurs2 ĒKlaima sula ledus50 mlgaišais rums gāzēts ūdens piparmētru lapas, laims rotāšanai
Pagatavošana
1
Glāzēs liec piparmētru lapas, pievieno cukuru un ar karoti ~2 minūtes maisi piparmētru lapas kopā ar cukuru. Maisīšanas laiks ir svarīgs, jo šajā procesā no piparmētrām izdalās aromātiskās eļļas un tas uzlabo dzēriena aromātu.
2
Maisot nedaudz saspaidi piparmētru lapiņas, bet dari to viegli.
3
Pielej laima sulu un atkal maisi, lai cukurs izšķīst. Piepildi glāzes ar ledu un ielej rumu. Beigās pielej gāzētu ūdeni (daudzumu izvēlies pats - jo vairāk pieliesi ūdeni, jo vieglāks būs mohito).
4
Rotā ar laima daiviņām, piparmētru lapu un pasniedz.
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit