30Minūtes
6Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
Porcijas: 4
50 mleļļa100 mllager tipa alus50 mlūdens150 gmilti3 gab.olu baltumi pēc garšassāls
Pagatavošana
1
Traukā ielej eļļu, alu, ūdeni un pievieno miltus. Sastāvdaļas samaisa, līdz izveidojas viendabīga konsistence.
2
Mīklai pievieno sāli pēc garšas.
3
Otrā traukā saputo olu baltumus, līdz veidojas stingras putas, un tās iecilā mīklā.
4
Kad mīkla ir gatava, tajā var apviļāt garneles, sīpolu vai kalmāru gredzenus, zivs gabaliņus vai dārzeņus.
5
Uzkodas jācep lielā eļļas daudzumā vai karstā gaisa fritierī.
Lai labi garšo!
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit