17Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
DRUMSTALĀM:200 gkviešu milti150 gauzu pārslas200 gauksts, nelielos gabalos sagriezts sviests130 gbrūnais cukurs0.5 TKmalts kardamons0.5 TKkanēlis1 šķipsnasāls PILDĪJUMAM500 grabarberi300 gzemenes1 TKmalts kardamons1 ĒKvaniļas cukurs sula no viena apelsīna30 gkviešu milti40 gbrūnais cukurs saldējums vai grieķu jogurts pasniegšanai
Pagatavošana
1
Rabarberus un zemenes nomazgā. Zemenēm noņem kātiņus, sagriež uz pusēm, rabarberiem nogriež galiņus un sagriež 2 cm garos gabalos.
2
Rabarberus liek lielā bļodā, apslaka ar apelsīnu sulu, apkaisa ar cukuru, miltiem, vaniļas cukuru, kardamonu un visu apmaisa.
3
Pievieno uz pusēm sagrieztas zemenes, vēlreiz viegli apmaisa un pārliek augļu maisījumu cepampannā.
4
Pagatavo kramblu pildījumam - ber visas sastāvdaļas virtuves kombainā un darbina to ~30 sekundes, lai visas sastāvdaļas sajaucas kopā, bet maisījums paliek drupačains.
5
Liek krambla masu virsū augļiem un cep cepeškrāsnī (180 grādos) aptuveni 30-40 minūtes.
ApelsīniAuzu pārslasKanēlisKardamonsKviešu miltiRabarberiSviestsZemenesKārtojumi un šarlotesVaniļas cukurs
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit