Foto: Publiciātes attēli

Siltajās jūlija dienās, kad gribas baudīt visus vasaras priekus, virtuvē vienmēr būs aizķēries kāds arbūzs. Kā saka recepšu portāla "Lidl Virtuve" šefpavārs Uģis Veits, arbūzus var ne tikai ēst svaigus vai grilēt, bet tie ir arī lieliski veldzējošas sulas avoti.

Sulas pagatavošanai būs nepieciešama sulu spiede!

10Minūtes
3Sastāvdaļas
vidēji

Sastāvdaļas

2 kgarbūzs2 gab.laimi40 gingvers

Pagatavošana

1

Nomizo un sagriez arbūzu gabalos, ko vari salikt sulu spiedē.

2

Nomizo laimus.

3

Notīri ingveram miziņu.

4

Liec visu sulu spiedē un jau pēc maza mirkļa sula būs gatava.

Vari to dzert uzreiz vai arī iepildīt karafītē dzeršanai saules pielietā dārzā.

Lai gardi!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!