Sastāvdaļas
Pagatavošana
Vistu šķiņķus sagriež mazos gabaliņos, apcep tajā pašā katlā, kurā tiks gatavots sautējums.
Sīpolu un puravu sagriež, pievieno vistai, visu samaisa, nedaudz pasutina.
Burkānus nomizo un sagriež šķēlītēs, pievieno vistai, puraviem un sīpoliem, apmaisa, samazina karstumu un sutina, ik pa laikam apmaisot, līdz vista gandrīz gatava (tas būs ātri).
Katlā liek kubiņos sagrieztus kartupeļus, šķēlēs sagrieztu kabaci, nemizotas ķiploka daiviņas un papriku. Pievieno sāli, piparus un estragonu, visu apmaisa. Pievieno verdošu ūdeni, apmēram līdz pusei sautējuma.
Kad ūdens sāk vārīties, karstumu samazina un vāra sautējumu apmēram 20 minūtes. Pasniedz pārkaisītu ar zaļumiem.
"Šis ir ļoti vienkārši un ātri pagatavojams ēdiens, kuru gatavojot nav strikti jāievēro sastāvdaļu daudzums, kā arī var papildināt vai mainīt dārzeņu kombinācijas!" uzsver Alda.
Lai labi garšo!