Ja bērns ir izvēlīgs ēdājs vai bērna ēdienkartē ir specifiskas prasības, pilnvērtīga uztura nodrošināšana ceļojot var sagādāt izaicinājumus. Sertificēta uztura speciāliste, "Rimi Bērniem" eksperte Olga Ļubina iesaka garšīgu uzkodu, ko pagatavot savam izvēlīgajam ēdājam. Virtuļi noderēs arī kā našķis, ko uzkost pa ceļam, dodoties garākā izbraucienā.
20Minūtes
5Sastāvdaļas
vidēji

Sastāvdaļas

Porcijas: 2
1 gab.liels, salds ābols2 gab.olas100 gauzu milti0.5 TKcepamais pulveris pēc garšaskanēlis

Sagatavošana

1

Nomizo ābolu un sarīvē vai sablendē.

2

Pievieno ābolam olas, auzu miltus, cepamo pulveri un kanēli, iegūto masu kārtīgi samaisi.

3

Mīklu liec ietaukotās virtuļu formiņās un cep 180 grādu temperatūrā aptuveni 15 minūtes.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!