60Minūtes
9Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
Porcijas: 8
5 gab.lieli, skābeni āboli2 gab.olas100 gmilti80 gcukurs120 mlpiens40 mlaugu eļļa3 TKcepamais pulveris rīvēta citrona miziņa pēc garšaskanēlis
Pagatavošana
1
Ābolus nomizo un ar dārzeņu mandolīnu vai asu nazi sagriež ļoti plānās šķēlītēs.
2
Lielā bļodā iesit olas, pieber cukuru un viegli sakuļ. Tad pievieno eļļu un pienu, kārtīgi samaisa un sakuļ ar mikseri. Ja vēlas, var pievienot rīvētu citrona miziņu.
3
Iesijā masā miltus, pievieno cepamo pulveri, visu samaisa, lai nav kunkuļu.
4
Mīklā iemaisa ābolu šķēlītes un lej mīklu cepamformā, kas izklāta ar cepampapīru. Ja vēlas, var pārkaisīt ar kanēli.
5
Cep iepriekš sakarsētā krāsnī 190 grādos, līdz gatavs – apmēram 45 minūtes.
6
Pirms pasniegšanas pārkaisa ar pūdercukuru.
Lai labi garšo!
BrokastisLaunagsCepeškrāsnsPasniegt tūlīt pēc pagatavošanasAugu eļļaCepamais pulverisCukursKanēlisMiltiOlasPiensĀboliPlātsmaizesviegliIkdienas maltītei
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit