Privātais arhīvs
Lielisks pīrāgs, kā sasildīties tumšā, lietainā novembra vakarā. Recepti iesaka "Tasty" lasītāja Anita.
30Minūtes
8Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

Porcijas: 4
2 gab.kārtainās mīklas loksnes125 gbrī siers1 gab.liels ābols1 gab.ola kanēļa cukurs pārkaisīšanai30 gdrupināti rieksti, piemēram, valrieksti pēc garšasšķidrs medus kaltēts timiāns

Pagatavošana

1

⁠Kārtaino rauga mīklu nedaudz atlaidina un izrullē (loksnes apvienojot vienā).

2

⁠Pa vidu kārto sagrieztu brī un pa virsu šķēlēs sagrieztu ābolu.

3

Mīklas malas uzloka uz augšu (veidojot tādu kā taisnstūra laivu).

4

⁠Visu mīklu, nedaudz arī ābolus kārtīgi apsmērē ar sakultu olu. Pārkaisa ar kanēļa cukuru.

5

⁠Visu bagātīgi aplaista ar medu, apber ar drupinātiem riekstiem un nedaudz timiānu.

6

⁠Cep 200 grādu sakarsētā krāsnī 15 - 20 minūtes

Lai labi garšo!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!