Privātais arhīvs
Kad silto laiku nomaina drēgnums, slapjums un tumsa, tad nav vairs spēka domāt par liekajām kalorijām, bet gribas kaut ko trekni mierinošu. Tāpēc vislabāk ir izvēlēties kaut ko tādu, ko grūti apēst pārāk daudz. Sātīgie makaronu - siera sacepumi ir to ēdienu sarakstā, kuri mēdz būt kalorijām bagāti, bet pietiek ar nelielu porciju, lai justos labi paēdis. Šoreiz makaronu sacepuma variācija ar bekonu.
45Minūtes
5Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

Porcijas: 4
300 gmakaroni200 gbekons200 grīvēts siers250 mlsaldais krējums pēc garšassāls, pipari

Pagatavošana

1

Makaronus uzvāra, sekojot ražotāja norādījumiem. Nokāš.

2

Bekonu sagriež kubiņos, apcep.

3

Karstumizturīgā dziļajā traukā liek kārtās: makaroni, bekons, rīvēts siers; makaroni bekons, rīvēts siers; makaroni, rīvēts siers. Visu pārlej ar saldo krējumu.

4

Cep cepeškrāsnī 180 grādos 20 - 30 minūtes, līdz izveidojusies zeltaina garoziņa.

5

Izņem no cepeškrāsns, ļauj pastāvēt apmēram 10 minūtes. Viss.

Lai labi garšo!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!