Privātais arhīvs
Lielisks veids, kā pārsteigt ģimeni un draugus novembrī – pagatavo viņiem ceptu ķirbi ar fetas sieru un valriekstiem, ko papildina medus. Īsta garšu simfonija! Recepti iesaka "Tasty" lasītāja Guntra.
30Minūtes
8Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

ķirbis fetas siers, sagriezts gabaliņos valrieksti Provansas garšvielas pēc garšassāls, pipari sezama sēklas šķidrs medus eļļa

Pagatavošana

1

Sagriež šķēlēs ķirbi. Īpaši labi garšo ar dzelteno "pudeļķirbi", iesaka Guntra.

2

Pārslaka ar eļļu, pārkaisa Provansas garšvielas.

3

Pāri kārto fetas siera gabaliņus, pārkaisa ar ķiploku pulveri un pipariem.

4

Pārkaisa ar drupinātiem valriekstiem un sezama sēklām un katru šķēli pārlej ar šķidru medu – pēc garšas.

5

Šauj cepeškrāsnī un cep 180 grādos.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!