30Minūtes
8Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
ķirbis fetas siers, sagriezts gabaliņos valrieksti Provansas garšvielas pēc garšassāls, pipari sezama sēklas šķidrs medus eļļa
Pagatavošana
1
Sagriež šķēlēs ķirbi. Īpaši labi garšo ar dzelteno "pudeļķirbi", iesaka Guntra.
2
Pārslaka ar eļļu, pārkaisa Provansas garšvielas.
3
Pāri kārto fetas siera gabaliņus, pārkaisa ar ķiploku pulveri un pipariem.
4
Pārkaisa ar drupinātiem valriekstiem un sezama sēklām un katru šķēli pārlej ar šķidru medu – pēc garšas.
5
Šauj cepeškrāsnī un cep 180 grādos.
PusdienasVakariņasĒdieni veģetāriešiemVakariņu idejasCepeškrāsnsPasniegt tūlīt pēc pagatavošanasEļļaFetas siersMedusDārzeņu ēdieniviegliIkdienas maltīteiValriekstiķirbis
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit