Foto: Privātais arhīvs
Kuram gan negaršo pildītas pankūkas? Lai gan parasti ierasts veidot tīstoklīšus vai sainīšus, tomēr pankūkas ir itin pateicīgs materiāls arī citām formām. Piemēram – rullīšiem. Ja šķiet, ka ar sieru vien nepietiek, papildini ar plāni sagrieztām šķiņķa šķēlēm, dārzeņiem vai ko citu, kas tik vien ienāk prātā!
15Minūtes
3Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

Porcijas: 4
4 gab.plānās pankūkas150 glabi kūstošs siers eļļa cepšanai

Pagatavošana

1

Uz darba virsmas blakus izliek četras (vai sešas, atkarībā no pankūku izmēra) pankūkas, veidojot četrstūri (protams, bez stūriem, jo pankūkas taču apaļas!).

2

Pāri liek siera šķēles, noklājot visas pankūkas.

3

Sarullē visu vienā lielā rullī un sagriež aptuveni 2 cm biezās šķēlēs.

4

Sakarsētā pannā apcep no abām pusēm un pasniedz.

Lai labi garšo!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!