Dubultās siera karstmaizes ar šķiņķi, kukurūzu un pupiņām
Tasty
Diena tikai pusē, bet darba spars jau tevi pametis? Piešķil dzīvei mazliet asuma, pusdienās sevi palutinot ar pikantām karstmaizēm meksikāņu labākajās tradīcijās. Ja biroja virtuvē nav pieejams karstmaižu tosteris, uzkarsē tās mikroviļņu krāsnī vai ēd bez sildīšanas, uzdzerot siltu kafiju vai tēju. Sastāvdaļas norādītas divām karstmaizēm, bet labāk taisi uzreiz četras – nenožēlosi!
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit