Ātrās nūdeles burciņā ar vistu, dārzeņiem un pākšaugiem
Tasty
Paņemot uz darbu šo burciņzupas sagatavi, tev birojā atliks vien burkas saturu pārliet ar verdošu ūdeni un pagaidīt 10 minūtes. Ātrās nūdeļu zupas gatavošanai var izmantot ne vien kūpinātu vistiņu, bet arī vārītas vistas gabaliņus, iepriekšējās dienas vistas cepeša, šašlika vai grilētas vistiņas pārpalikumus vai aizstāt vistu ar vārītu olu. Šis ir arī labs veids, kā lietderīgi izmantot no salātu gatavošanas iekrājušos dārzeņu uz zaļumu galiņus.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit