Lidostas 'Rīga' aizkulisēs: kā top maltīte lidmašīnas pasažieriem
Kristīne Melne
Uzkodas vai silta maltīte lidojuma laikā ir gluži pašsaprotama lieta, un tikai retais no mums, lidmašīnā pasūtot kruasānu vai pirms lidojuma pasūtījumā izvēloties tvaicētu lasi, aizdomājas – kas notiek, pirms mēs uz lidmašīnas klāja saņemam acīm un garšas kārpiņām tīkamu maltīti? Izrādās, lidostas “aizkulisēs” kā Šveices pulkstenis darbojas milzīgs, rūpīgi izplānots mehānisms, kur svarīga ir katra minūte un jārēķinās ar virkni drošības noteikumu.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit