Foto: Publicitātes foto
Traki kārojas mieloties ar picu, bet nav vēlēšanās ķēpāties ar laikietilpīgo mīklas gatavošanu? Picas pamatnēm izmantojot tortiljas, gardo rezultātu varēsi baudīt jau pēc 15 minūtēm. Ja tev nav cepeškrāsns, nebēdā, jo šādi picas var gatavot arī mikroviļņu krāsnī vai čuguna pannā ar vāku.
Foto: Publicitātes foto
15Minūtes
6Sastāvdaļas
vidēji

Sastāvdaļas

Porcijas: 2
2 tomāti2 ĒKtomātu pasta1 mocarellas bumba2 tortiljas baziliks dekoram pēc garšas"Vegeta Natur" mocarellai un tomātiem

Pagatavošana

1

Sakarsē cepeškrāsni līdz 220 grādiem. Sagatavo karstumizturīgu veidni cepšanai. Sagriež šķēlēs tomātus un mocarellu. Atdala bazilika lapiņas.

2

Tortilju ieliek veidnē, pārziež ar tomātu pastu.

Foto: Publicitātes foto
3

Virsū pamīšus izkārto tomātu un mocarellas šķēles.

Foto: Publicitātes foto
4

Liek krāsnī uz 7-10 minūtēm un cep, līdz siers ir izkusis un tortiljas maliņas kļuvušas zeltainas.

Foto: Publicitātes foto
5

Izņem picu no krāsns, pārkaisa ar garšvielām, dekorē ar bazilika lapiņām un pasniedz.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!