Foto: Publicitātes foto
Makaroni ir īsts glābiņš reizēs, kad gribas ēst tagad un tūlīt. Gardo pētersīļu pesto varēsi pagatavot, kamēr vārās spageti, un pēc tam izmantot ne vien pastas aizdaram, bet arī salātos, marinādēs, kā piedevu gaļai, zivij vai kartupeļu ēdieniem. Vitamīnu deva imunitātei ir garantēta, jo svaigās pesto sastāvdaļas netiek termiski apstrādātas.
Foto: Publicitātes foto
20Minūtes
9Sastāvdaļas
vidēji

Sastāvdaļas

1 paciņa makaronu ķirštomāti pasniegšanai cietais siers pasniegšanai1 bunte pētersīļu3 ķiploka daiviņas, nomizotas1 citrons, norīvēta miziņa un izspiesta sula1 TKcukurs1 TK"Vegeta Natur" salātiem100 mlolīveļļa

Pagatavošana

1

Makaronus novāra, sekojot instrukcijai uz iepakojuma,

2

Kamēr makaroni vārās, visas pesto sastāvdaļas sablendē viendabīgā masā.

3

Makaronus nokāš un liek lielā bļodā vai atpakaļ katliņā. Pievieno pesto pēc garšas un apmaisa.

Foto: Publicitātes foto
4

Pāri palikušo pesto aizvākojamā burciņā vai citā piemērotā traukā uzglabā ledusskapī un izmanto pēc nepieciešamības.

5

Liek makaronus uz šķīvjiem.

Foto: Publicitātes foto
6

Pārkaisa ar sarīvētu cieto sieru, pievieno uz pusēm pārgrieztus ķirštomātus.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!