20Minūtes
9Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
1 paciņa makaronu ķirštomāti pasniegšanai cietais siers pasniegšanai1 bunte pētersīļu3 ķiploka daiviņas, nomizotas1 citrons, norīvēta miziņa un izspiesta sula1 TKcukurs1 TK"Vegeta Natur" salātiem100 mlolīveļļa
Pagatavošana
1
Makaronus novāra, sekojot instrukcijai uz iepakojuma,
2
Kamēr makaroni vārās, visas pesto sastāvdaļas sablendē viendabīgā masā.
3
Makaronus nokāš un liek lielā bļodā vai atpakaļ katliņā. Pievieno pesto pēc garšas un apmaisa.
4
Pāri palikušo pesto aizvākojamā burciņā vai citā piemērotā traukā uzglabā ledusskapī un izmanto pēc nepieciešamības.
5
Liek makaronus uz šķīvjiem.
6
Pārkaisa ar sarīvētu cieto sieru, pievieno uz pusēm pārgrieztus ķirštomātus.
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit