Foto: Publicitātes foto
Kārtām pildīto papriku ar malto gaļu, tomātiem un mocarellu vari pagatavot dažādos veidos: apbrūnināt cepeškrāsnī, pannā sautēt buljonā vai cept uz grila, mājās iepriekš sagatavojot un ietinot folijā. Ātri, vienkārši un garšīgi!
Foto: Publicitātes foto
40Minūtes
9Sastāvdaļas
vidēji

Sastāvdaļas

2 lielas paprikas gmaltā gaļa pēc garšas"Vegata Natur" cūkgaļai1 sīpols1 tomāts1 mocarella baziliks dekoram "Vegeta Natur" dārzeņu buljona kubiņš120 mlūdens

Pagatavošana

1

Sakārsē krāsni līdz 190 grādiem.

2

Paprikai nogriež “micītes”, izņem sēklotni. Mocarellu sagriež biezās šķēlēs.

Foto: Publicitātes foto
3

Sīpolu un tomātu sagriež ripās. Uzvāra ūdeni, izšķīdina tajā pusi buljona kubiņa. Maltajai gaļa pievieno garšvielu cūkgaļai un samīca gaļu.

Foto: Publicitātes foto
4

Paprikā blīvi liek malto gaļu, tad sīpola ripu, tomāta ripu, visu noslēdz ar mocarellas šķēli, pārkaisa ar garšvielām cūkgaļai.

Foto: Publicitātes foto
5

Liek paprikas karstumizturīgā veidnē, blakus saliek nogrieztās "micītes", pievieno buljonu un cep krāsnī 25-30 minūtes.

Foto: Publicitātes foto
6

Izņem no krāsns, dekorē ar bazilika lapām, uzliek "micītes" un pasniedz.

7

::recepte::!

Foto: Publicitātes foto
8

Lai labi garšo!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!