40Minūtes
9Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
2 lielas paprikas gmaltā gaļa pēc garšas"Vegata Natur" cūkgaļai1 sīpols1 tomāts1 mocarella baziliks dekoram "Vegeta Natur" dārzeņu buljona kubiņš120 mlūdens
Pagatavošana
1
Sakārsē krāsni līdz 190 grādiem.
2
Paprikai nogriež “micītes”, izņem sēklotni. Mocarellu sagriež biezās šķēlēs.
3
Sīpolu un tomātu sagriež ripās. Uzvāra ūdeni, izšķīdina tajā pusi buljona kubiņa. Maltajai gaļa pievieno garšvielu cūkgaļai un samīca gaļu.
4
Paprikā blīvi liek malto gaļu, tad sīpola ripu, tomāta ripu, visu noslēdz ar mocarellas šķēli, pārkaisa ar garšvielām cūkgaļai.
5
Liek paprikas karstumizturīgā veidnē, blakus saliek nogrieztās "micītes", pievieno buljonu un cep krāsnī 25-30 minūtes.
6
Izņem no krāsns, dekorē ar bazilika lapām, uzliek "micītes" un pasniedz.
7
::recepte::!
8
Lai labi garšo!
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit