No grauda par siltu maizes klaipu – ieskats 'Fazer' maizes ceptuvē
Tasty
Maize jau izsenis ir viens no pamata pārtikas produktiem, bez kura ikdienas uzturs teju nav iedomājams, taču vien retais mūsdienās zina, kāds ceļš maizes klaipam veicams, lai nonāktu uz mūsu galda. Cik ilgs laiks paiet no mīklas iejaukšanas līdz izceptai maizei, kā nosaka maizes derīguma termiņu un kādu maizi iecienījuši latvieši, bet kādu lietuvieši un igauņi – par to stāsta "Fazer Latvija" ražošanas vadītājs Kalvis Fjodorovs.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit