![](https://images.delfi.lv/media-api-image-cropper/v1/96a3a7dd-65ac-425d-ac00-ef5e05597de4.jpg?w=576&h=313)
60Minūtes
14Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
Porcijas: 4
200 gmilti180 gcukurs2 gab.lieli burkāni2 gab.olas150 mlaugu eļļa1 TKvaniļas cukurs1 TKkanēlis1 TKmalts muskatrieksts miziņa no 1 apelsīna KRĒMAM:100 gmīksts krēmsiers50 gpūdercukurs sula no 1 apelsīna2 ĒKrieksti
Sagatavošana
1
Burkānus nomizo un uz smalkās rīves sasmalcina. Olas, cukuru un eļļu sakuļ līdz gaisīgai konsistencei. Maisot pakāpeniski iesijā miltus, tad pievieno burkānus, garšvielas, vaniļas cukuru, rīvētu apelsīna miziņu.
2
Cepeškrāsni sakarsē līdz 180 grādiem.
3
Mīklu pilda kēksiņu formās un cep 20-25 minūtes.
4
Gatavo krēmu: pūdercukuru iesijā krēmsierā un no apelsīna izspiesto sulu un visu sakuļ.
5
Pirms pasniegšanas kēksiņus rotā ar krēmu un smalcinātiem riekstiem.
Lai labi garšo!
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit