Foto: DELFI
Jo dārzeņi ir jāēd! Šis gan nav tas veselīgākais veids, tomēr garšīgs gan!
60Minūtes
14Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

Porcijas: 4
200 gmilti180 gcukurs2 gab.lieli burkāni2 gab.olas150 mlaugu eļļa1 TKvaniļas cukurs1 TKkanēlis1 TKmalts muskatrieksts miziņa no 1 apelsīna KRĒMAM:100 gmīksts krēmsiers50 gpūdercukurs sula no 1 apelsīna2 ĒKrieksti

Sagatavošana

1

Burkānus nomizo un uz smalkās rīves sasmalcina. Olas, cukuru un eļļu sakuļ līdz gaisīgai konsistencei. Maisot pakāpeniski iesijā miltus, tad pievieno burkānus, garšvielas, vaniļas cukuru, rīvētu apelsīna miziņu.

2

Cepeškrāsni sakarsē līdz 180 grādiem.

3

Mīklu pilda kēksiņu formās un cep 20-25 minūtes.

4

Gatavo krēmu: pūdercukuru iesijā krēmsierā un no apelsīna izspiesto sulu un visu sakuļ.

5

Pirms pasniegšanas kēksiņus rotā ar krēmu un smalcinātiem riekstiem.

Lai labi garšo!

Seko "Delfi" arī vai vai Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!